Juni 2020

Vi önskar er alla en trevlig midsommar

Midsommarhelgen är snart här och strax därefter börjar semestern för många.
Vi har lite förändringar i våra öppettider under sommaren:

Midsommarafton
Fredagen den 19 juni har vi stängt och vi har ingen möjlighet att ta emot vattenprover för analys den 18 och 19 juni.

Veckorna 31-32
Avdelningen Miljöteknik har öppet hela sommaren och övrig laboratorieverksamhet har stängt under perioden 27 juli till 9 augusti.

Inlämning av provmaterial
Vi tar emot material för provning och analys alla vardagar mellan 07.30-16.00. I vår foajé finns en inlämningsstation där ni själva registrerar era prover.

Webbshopen för miljöprover är alltid öppen: safecontrol.nu

Har du frågor?

Kontakta oss per telefon 031-65 64 70 eller via e-post, info@safecontrol.se.

Bris, Barnens rätt i samhället, behöver oss extra mycket nu.

Safe Control Materialteknik stödjer Bris sedan många år. För oss är det en självklarhet att kunna bidra till att barn och ungdomar ska kunna få oberoende hjälp och stöd.

Den pågående isoleringen i vårt samhälle medför att situationen för barn i familjen där det redan fanns en svår utsatthet riskerar att förvärras. Inför sommarlovet märks besvikelsen, rädslan och frustationen hos barn när ingen kan svara på hur länge krisen kommer att pågå.

De många samtalen till Bris under senvåren indikerar att sommaren kan bli jobbigare än vanligt för många barn. För att kunna ge våra barn en trygg barndom behöver Bris vårt stöd än mer. Just nu är det mycket enkelt - swisha en gåva till 9015041.

Vill du som företagare stödja Bris? På Bris hemsida finns mer information.

Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.