December 2021

God Jul och Gott Nytt År!

Nu närmar sig 2022 och vi på Safe Control vill passa på att tacka våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt fint samarbete.

Under 2021 har vi firat vårt 20-årsjubileum! Under två decennier har vi genomfört två miljoner framgångsrika provningar, analyser och undersökningar av metaller, ämnen och material. Vi ser fram emot minst ytterligare två miljoner framgångar.

Året 2021 har inneburit förändringar hos Safe Control i form av renovering av lokalerna, vårt nya kemilabb är färdigställt, utrustat med den senaste tekniken och vi har anställt fler medarbetare - allt för att vi ska kunna fortsätta ge er den kvalitet och den service som krävs.

Vi önskar er alla en fin ledighet, en stämningsfull jul och ett riktigt gott nytt år!

Safe Controls öppettider under helgerna

Vi har jouröppet under mellandagarna

Inlämning av provmaterial görs i vår foajé och vi registrerar proverna löpande.
Något längre leveranstider kan förekomma.

Måndag-onsdag, den 3-5 januari, har vi öppet som vanligt, klockan 07.30-16.00.

Trettondedag jul
Den 6 och 7 januari har vi stängt.

Telefon till vår växel: 031-65 64 70

Vi stödjer BRIS och Naturskyddsföreningen!

Även i år väljer Safe Control Materialteknik att sponsra dessa organisationer och varje jul ger vi lite extra för att kunna göra en större skillnad.

Vill ni också hjälpa?

Barnens Rätt i Samhället
Pandemin har tagit hårt på många familjer. Jul och nyår kan bli en svår tid för många barn och unga vuxna. Nu kan Bris ge stöd dygnet runt, även på julafton.
Besök Bris »

Naturskyddsföreningen
Läget för vår planet är akut, men vi kan tillsammans fortfarande bromsa utvecklingen. Naturskyddsföreningen värnar om vår miljö och natur - klimat, skog, hav och jordbruk.
Besök Naturskyddsföreningen »

Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.