29 januari 2020

Nu byter vi från papper till "grön faktura och rapport"

Som ett led i vårt miljöarbete kommer vi från den 1 april 2020 att sluta skicka fakturor och rapporter på papper till våra kunder.

Merparten av våra kunder väljer redan idag att få all dokumentation elektroniskt, vilket gör hanteringen lättare för båda parter. Färre papperskopior innebär såväl minskade transporter som att färre träd behöver fällas.

Från den 1 april 2020 kommer vi at ta ut en avgift på 35 kronor då faktura och/eller rapport skickas i pappersform. Om ni önskar få dessa elektroniskt ber vi er att skicka oss ett mejl till ekonom@safecontrol.se där ni meddelar oss:

  • E-postadress för PDF-fakturor (alternativt möjlighet att ta emot elektroniska fakturor)
  • Att ni önskar erhålla rapporter endast i PDF-format
  • Kontaktuppgifter till er ekonomiavdelning, för uppdatering i vårt ekonomisystem

Tack för ert samarbete!

Med vänliga hälsningar,
Safe Control Materialteknik AB

Vi stödjer Naturskyddsföreningen

Ditt hus drivs på el från solceller. Det finns fisk i haven. Du kan ta en promenad i en lummig skog. Du kan ta din elbil till jobbet. Eller bara äta en banan som är fri från farliga bekämningsmedel.

Så lyder Naturskyddsföreningens vision inför år 2040. För oss är det en självklarhet att stödja Naturskyddsföreningens arbete.

Vi är med och kämpar för en friskare värld!

Är ni intresserade av att stödja Naturskyddsföreningen? 
Läs på deras hemsida om ni också kan göra skillnad »

Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial.

Safe Control Materialteknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.